• Product:Tekst, Video, Eindredactie.

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS.

Wat kan ik voor u doen?

Mijn opdrachtgevers zijn divers: gezondheidszorg, welzijn, (lokale) overheid, industrie, bedrijfsleven, kennisinstituten, filantropie. Voor iedere opdracht denk ik mee over teksten en/of videocontent die het communicatiedoel van mijn opdrachtgever het beste ondersteunen. Bijvoorbeeld positionering als thought leader, het  informeren en betrekken van medewerkers of het voorlichten en engageren van het publiek. Inhoud, toon, beeld en vormgeving maken samen de boodschap.

Ik ben ervaren in het schrijven van achtergrondverhalen, blogs, klantcases, testimonials en redactionele teksten. Daarnaast maak ik video’s, zelfstandig of in samenwerking met audiovisuele professionals, voor online magazines, websites en sociale media. Ook de eind- en beeldredactie en procesco√∂rdinatie van bladen, jaarverslagen, sociale media en websites zijn bij mij in veilige handen.

Bovenal ben ik een storyteller. Altijd op zoek naar authentieke verhalen en originele invalshoeken. Ik verplaats me gemakkelijk in uiteenlopende doelgroepen en breng uw boodschap pakkend en in de juiste vorm over.

Een selectie van opdrachtgevers voor wie ik werk en heb gewerkt:

 

 

  • Share :