Tekstproductie
Een verhaal delen met je stakeholders via een relatiemagazine, medewerkersblad of online content? Ik denk met je mee over de vorm en schrijf een heldere tekst, die past in je communicatiestrategie.
Dicht op de huid boeit!
Mensen lezen het liefst over wat andere mensen drijft. Daarom gaat een pakkend verhaal zelden alleen over het wat en hoe, maar ook over het wie en waarom. ‘Dicht op de huid’, dat werkt het beste. Herkenbare verhalen die de lezer niet alleen informeren, maar ook inspireren. Voor vrijwel ieder onderwerp is een persoonlijke invalshoek te vinden, die past bij de belangstelling van de doelgroep.
Wat kan ik voor jou doen?
Vrijblijvend sparren over de vorm en invalshoek van een verhaal voor een specifieke doelgroep? Ik denk graag met je mee.
Videoproductie
Pakkende videocontent maken voor je sociale media of voor op je website? Ik schrijf een videoscript en help je met de (post)productie. Afhankelijk van de opdracht werk ik samen met professionele cameramensen en editors.
Video en tekst versterken elkaar
In een sterke video werken beelden en (gesproken) tekst vloeiend samen. Samen geven ze de video context en impact. In een video visualiseer je de kernboodschap en roep je gevoelens op bij de kijker. Zo houd je de video boeiend. Voor puur informatieve content is tekst een geschikter medium. Voeg een link toe aan je video waar de geïnteresseerde kijker meer kan lezen.
Wat kan ik voor jou doen?
Brainstormen over een video voor je website of social media kanalen? Ik denk graag met je mee!